#1 06.12.2011 03:34:07

Grendel
Player
Posts: 45

Your nations plots

Does this feature of the website work?  I get nothing for this.  Scripts are on, so that does not appear to be the issue.

Offline

#2 06.12.2011 20:07:11

akfaew
Administrator
Posts: 620

Re: Your nations plots

You gave very little info, so the best i can tell you is: your browser needs to support svg graphics.

Offline

#3 09.12.2011 11:25:15

Grendel
Player
Posts: 45

Re: Your nations plots

It does.  Ubuntu 9.04.  Firefox 3.6.11.  I run flashblock and noscript but have allowed longturn.org.

Last edited by Grendel (09.12.2011 11:28:59)

Offline

#4 09.12.2011 17:01:44

akfaew
Administrator
Posts: 620

Re: Your nations plots

Seriously, i need more info than that. Do you see global plots? Is the image address broken?

Offline

#5 10.12.2011 04:08:29

Grendel
Player
Posts: 45

Re: Your nations plots

I see all the categories but no image.  I see an image-link-broken graphic.  I do not see any global plots.  I have discovered however, that right-clicking and View Image will show the graph for my nation.

Offline

#6 10.12.2011 19:59:54

bamskamp
Player
Posts: 28

Re: Your nations plots

My set-up for Ubuntu 11.04 with Firefox 8.0 works fine for seeing global graphs, however I was unaware of right-clicking and 'View Image' to see nation specific stats.  They appear to be identical to the global graphs from my perspective.  My nations plots are available in a link above the categories, when I sign in.  Do you see that link, Grendel?

Offline

#7 11.12.2011 03:56:09

Grendel
Player
Posts: 45

Re: Your nations plots

Ok, what I thought were my nation's graphs are the global graphs.  I was unaware that there was a link to my nation's stats and plots.  I thought that was a header for the following section. smile  Anyway it is the same on that page, broken links, but I can view them with View Image.  It is probably some Firefox incompatibility, since my version is quite old now.

Also, the global population graph shows population is at eg. on T57, 8.  While on my own graph it is 800.  The axes should have clearer labels, population in millions, population in thousands, or whatever it is.

Offline

#8 11.12.2011 11:11:37

akfaew
Administrator
Posts: 620

Re: Your nations plots

Personal graphs are regenerated every turn, and have a different url each time, so that only you can see them. Maybe reload that page, so that the cache is cleared. I had no other idea how to make images visible to only one user.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB